Υπηρεσίες

 

Web_Zana_MassageFusion μασάζ – Ένας συνδυασμός από τις δημοφιλέστερες θεραπευτικές τεχνικές μασάζ προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Ένα μείγμα από διαφορετικά είδη και τεχνικές με σκοπό να ανακουφίσουν τη μυϊκή δυσκαμψία και το άγχος.

Διάρκεια θεραπείας: 75’

Λεμφικό μασάζ – Με τη χρήση πολύ απαλής πίεσης, ο όγκος της λεμφικής ροής αυξάνεται έως και 20 φορές, αυξάνοντας κατά πολύ την ικανότητα του συστήματος να αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα.

Διάρκεια θεραπείας: 55’

Αρωματοθεραπεία κατά του στρες – Η απόλυτη θεραπεία μασάζ κατά του στρες. Με μια ρυθμική τεχνική μασάζ και τη χαλάρωση που προσφέρει το άρωμα από τα αιθέρια έλαια, το σώμα αποβάλλει την πίεση πετυχαίνοντας τη σωματική και πνευματική γαλήνη.

Διάρκεια θεραπείας: 75’

Web_Header_1Θεραπευτικό μασάζ πλάτης – Αν πάσχετε από πόνους στη μέση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το θεραπευτικό μασάζ πλάτης, απελευθερώνει την ενέργεια από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, προσφέροντας σας αναζωογόνηση και ξεκούραση.

Διάρκεια θεραπείας: 40’

Ινδικό μασάζ κεφαλής (με λάδι Argan) – Μια αρχαία παραδοσιακή θεραπεία που ανακουφίζει την ένταση από τους ώμους, το λαιμό, το κεφάλι και το πρόσωπο.

Διάρκεια θεραπείας: 40’

Ρεφλεξολογία – Βελτιώνει την κυκλοφορία, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και επαναφέρει την ισορροπία προσφέροντας αναζωογόνηση.

Ασκώντας πίεση με τον αντίχειρα και το δάκτυλο στα αντανακλαστικά σημεία των ποδιών, πετυχαίνουμε το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα, καθώς περιοχές των ποδιών συνδέονται με συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Διάρκεια θεραπείας: 40’

Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας – Αναζωογονεί το δέρμα, αποβάλλει τις τοξίνες, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει το λεμφικό σύστημα και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Διάρκεια θεραπείας: 40’

Web_Zana_StonesΜασάζ με ζεστές πέτρες– Αυτή η τεχνική μασάζ είναι μια εξαιρετική μέθοδος που βασίζεται στη θερμοθεραπεία. Μαλακές ζεστές πέτρες τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία του σώματος για να διεισδύσουν στους μυϊκούς πόνους απελευθερώνοντας το σώμα από την ένταση. Το σώμα χαλαρώνει, αποβάλλει τις τοξίνες και το στρες προκαλώντας θετική ενεργειακή ροή και ευφορία.

Διάρκεια θεραπείας: 90’

Thai Yoga Μασάζ – Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει τη χρήση απαλής αλλά σταθερής πίεσης στο σώμα με έμφαση στο τέντωμα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αφού με τη μέθοδο αυτή απελευθερώνεται η ένταση, επιτρέποντας στην ενέργεια να ρέει ελεύθερα στο σώμα.

Διάρκεια θεραπείας: 120’

Θεραπείες Προσώπου:

  • Μασάζ Προσώπου
  • Aroma facial
  • Θεραπεία – περιποίηση στην περιοχή των ματιών
  • Θεραπεία προσώπου “Thalgo”

Θεραπείες σώματος:

  • Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας – 30’ με περιτύλιξη 75’
  • Μάσκα σώματος με θαλάσσια φύκια & απολέπιση σώματος – 75’
  • Ολιστική θαλάσσια θεραπεία (απολέπιση σώματος, βασική θεραπεία προσώπου & μασάζ σώματος) – 115’

Spa Μανικιούρ 

Spa Πεντικιούρ